Stranice Metkovića ponovo u funkciji

Stranice Metkovića ponovo u funkciji

INTERNET stranice grada Metkovića ponovo su u funkciji, nakon prekida rada stranica do kojeg je došlo zbog intervencije povjerenika Vlade za grad Metković - Ivice Vidovića.

Vidović je zbog nepovoljnih rezultata web ankete o predstojećim lokalnim izborima zatražio od urednika stranica www.metkovic.hr zatražio "skidanje stranice s Interneta".

Stranica je ponovo u funkciji, ali bez sporne ankete.

Na ponovno aktivirane stranice postavljeno je priopćenje urednika Ivice Puljana, u kojem tvrdi kako je stvoren "nepotreban slučaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I prije sam pred lokalne ili parlamentarne izbore postavljao ankete koje bi katkad pokazale nekakav trend, a katkad bi prilično promašile. Nikada me nitko zbog toga nije pozivao na odgovornost. Ako u ovome arhivu vijesti potražite sve vijesti na temu politika, odnosno anketa, vidjet ćete što je sve objavljeno u posljednje dvije godine. Zbog toga mi je žao što se, zbog nerazumijevanja prirode Interneta, stvorio slučaj ukidanja naših internetskih stranica." - piše Puljan u priopćenju.

Puljan dodaje kako ga je 13. rujna nazvao povjerenik Vlade i obavijestio ga kako "od danas Internet stranica Metkovića više ne postoje".

"Na obnovljenoj stranici nema ankete. Želim da ovo bude samo mali lokalni site kojega će rado posjetiti svi oni koji žive u Metkoviću ili su uz njega vezani na bilo koji način." - zaključuje se u priopćenju urednika stranice www.metkovic.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara