Strava u Leipzigu: Ubojica Michelle iskopao grob?

Strava u Leipzigu: Ubojica Michelle iskopao grob?

NJEMAČKA policija i dalje traga za ubojicom osmogodišnje Michelle Stroisch. Kako prenosi Bild, novo policijsko otkriće prenerazilo je javnost - čini se da je ubojica djevojčici u obližnjoj šumi, nedaleko od mjesta gdje je pronađen njen leš, iskopao grob.

Policija je navela kako se čini da je monstrum unaprijed planirao ubojstvo djevojčice pa joj je u šumi, uz jezero, iskopao grob dužine 1,20 metara i dubine 30 centimetara. U iskapanju dublje grobnice mu je zasmetalo gusto korijenje drveća.

Nakon što je objavljen fotorobot mogućeg ubojice, stručnjaci su izradili i njegov psihološki profil. Michellein ubojica bi mogao biti sredovječni muškarac iz okolice Leipziga, nezaposlen i slabo obrazovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Michelle je nestala 18. kolovoza, na putu od škole do kuće. Posljednji put je viđena oko 14.30 sati. Za njom je tri dana tragalo više od 100 policijskih službenika, sa psima tragačima i helikopterima. Tijelo male Michelle je 21. kolovoza, oko 12.30 sati, pronašao slučajni prolaznik koji je šetao uz jezero, koje se nalazi svega 1,7 kilometara od njene obiteljske kuće. Tijelo je bilo okrenuto licem prema tlu. Polovica je ležala na obali, dok je polovica bila u vodi. Policija je utvrdila da je brutalno ubijena. Za ubojicom traga više od 180 policajaca. Za bilo kakvu informaciju koja će dovesti do njegova uhićenja, ponuđena je nagrada od 10.000 eura.

I.M.
Foto: Bild

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara