Supruga Danka Radića: Učinili smo sve što smo mogli

PREDSJEDNIK hrvatskog košarkaškog saveza i direktor regionalne NLB lige hospitaliziran je u ponedjeljak u zagrebačkoj Općoj bolnici Svetog Duha nakon što mu je dijagnosticiran tumor na bubregu. Prema prvim informacijama, Radiću je nakon pregleda u specijaliziranoj klinici gdje je završio zbog visokog krvnog tlaka ustanovljeno da ima problema s funkcioniranjem bubrega, te bi u četvrtak trebao biti operiran.

No, tajnik HKS-a Željko Drakšić pobio je takve informacije, ustvrdivši kako predsjednik tek čeka konačne nalaze.

"Upravo krećemo u posjet, no još uvijek nije poznata dijagnoza niti je točna informacija da će Danko Radić sutra biti operiran. Tek za dan-dva znati ćemo kako će se situacija razvijati." - podvukao je Drakšić, opovrgavajući također informaciju da će Radića na mjestu predsjednika saveza privremeno mijenjati dopredsjednik Božidar Longin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada smo za podrobnije informacije kontaktirali suprugu našeg sportskog djelatnika Vlatku Radić, zatekli smo je ogorčenu napisima pojedinih medija o stanju Danka Radića.

"Mogu reći samo da mi je slabo od svega. Bit ću do kraja primitivna, jer ovo je prešlo svaku mjeru. Svi smo ljudi od krvi i mesa..." - oštro je nastupila, nastavljajući s riječima koje papir ne trpi.

Radićevo se ime kroz medije pre(često) povlačilo u negativnom kontekstu, obzirom da mu se zamjera obavljanje više funkcija u košarci zbog čega je, kao bivši sudac, iako će to u savezu uredno pobiti pozivajući se na rupe u propisima, u vidnom sukobu interesa.

"Nisam podrobna govoriti o njegovom poslu, mogu vam potvrditi samo da smo nakon pregleda u klinici napravili sve što je u našoj moći. Liječnici kažu da će sve biti u redu, a operativni zahvat zakazan je za četvrtak." - potvrdila je supruga čelnog čovjeka hrvatske košarke.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara