Švicarac oteo svoje kćeri blizanke pa se bacio pod vlak, policija traga za djevojčicama

Foto: Sky News

POLICIJA u tri zemlje traga za šestogodišnjim blizankama, koje je njihov otac oteo iz obiteljskog doma u Švicarskoj. Nedugo nakon otmice otac je počinio samoubojstvo bacivši se pod vlak. Nitko ne zna gdje se trenutno nalaze djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interpol je izdao globalnu tjeralicu za nestalim djevojčicama. Policija s helikopterima i psima tragačima traga za nestalim Alessijom i Livijom Schepp. Njihov 43-godišnji otac u petak se bacio pod vlak u Italiji. Vjeruje se da je prije toga zajedno s djevojčicama bio i u Francuskoj, tako da je potraga trenutno fokusirana na te dvije zemlje i na njihovu rodnu Švicarsku.

Matthias Schepp je svoje kćeri oteo prije točno tjedan dana, prošlu subotu, prilikom čega je ukrao i automobil svoje bivše supruge Irine. Dan nakon što je oteo djecu, Matthias se bivšoj supruzi javio razglednicom iz Marseillea. Napisao joj je da je očajan i da ne može živjeti bez svojih kćeri. Nije poznato što ga je natjeralo na samoubojstvo, niti gdje je ostavio djevojčice prije nego se bacio pod vlak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara