Tajanstveni krugovi na livadi pored Čitluka izvanzemaljskog podrijetla?

ČITAVA općina Čitluka bruji o pojavi izvanzemaljaca na njihovom području nakon što su na jednoj livadi i Podadržnju primijećeni čudni krugovi koji se pripisuju spuštanju NLO-a.

Na sredini neobrađena livade Mate Odaka u potpuno sasušenoj travi pojavilo se devet crnih krugova obilježenih potpuno sprženom travom, piše brotnjo-online. Jedan već krug je u sredini oko kojeg s enalaue četiri vanjska kruga promjera 140 cm te četiri unutarnja kruga nešto manjeg promjera, povezanih pravilnim crnim linijama dvadesetka centimetara izgorene trave.

Sva četiri kruga su savršenim pravilnim linijama širine desetak centimetara povezani sa središnjim kruugom, u sredini kojeg se opet nalazi pravilni kvadrat veličine 70 do 80 cm. Očevici navode da je posebno zanimljivo što krugovi izgledaju savršeno kao da su obilježeni šestarom,  a crne linije od dijelova spržene trave potpuno su pravilne. Smatra se nevjerojatnim da potpuno suha trava izvan i u sredini krugova uopće ni milimetra dalje nije izgorjela. Mnogu misle da su ti krugovi nastali spuštanjem na to mjesto NLO-a koji je svojom energijom naprosto spržio samo travu koju je dotaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam ovo vidio doista sam se zaprepastio. Čudno je zar ne ! Ne vjerujem da bi to itko od ljudi mogao napraviti. I prošle godine na jednoj njivi pojavila su se tri kruga promjera oko tri metra, no nitko im nije pridavao veću važnost. Sada je ovo golemo i začuđuje sve koji to vide" rekao  je šumar Mate Odak na čijoj njivi su otkriveni  krugovi.

J.B.
Foto: brotnjo-online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara