Taksist iz Zračne luke: Cammeovog vozača sam spriječio u ilegalnom pokušaju uzimanja putnika

Taksist iz Zračne luke: Cammeovog vozača sam spriječio u ilegalnom pokušaju uzimanja putnika

Screenshot i video: YouTube

NAKON što je na Indexu u utorak objavljen tekst pod naslovom "Opasna konkurencija: Zagrebački taksist vozaču Cammea prijetio pištoljem", u kojem je bilo navedeno nekolicina incidenata s kojima su se vozači novog zagrebačkog taksi prijevoznika susreli u prvim danima rada, javio nam se taksist koji je u priloženom video zapisu prikazan kako se u zagrebačkoj Zračnoj luci svađa s vozačem Cammea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taksist, koji se predstavio kao Dario, tvrdi da je on samo spriječio Cammeovog vozača u ilegalnom pokušaju uzimanja putnika u Zračnoj luci. "Taxi Cammeo nema dozvolu za Zračnu luku", tvrdi Dario, koji je posebno želio istaknuti da snimka koja je postavljena na YouTube, a koja se kasnije pojavila na Indexu i još u nekolicini medija nema nikakve veze s prijetnjom pištoljem koja se dogodila u Dubravi.


Naime, najveću neugodnost koju su vozači Cammea doživjeli dogodila se u zagrebačkoj Dubravi, kod tramvajskom okretišta, gdje je jedan taksist Radio taksi Zagreba vozaču Taxi Cammea prijetio plinskim pištoljem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara