Tata i sin Talijani privedeni zbog prijetnji susjedu policajcu i njegovoj kćeri u Kaštelima

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Arhiva

VALERIO L. i njegov sin Verio privedeni su u policiju zbog vrijeđanja i prijetnji susjedu u Kaštelima, inače, policajcu, te njegovoj 16-godišnjoj kćeri. Talijani imaju privremeno boravište u Hrvatskoj, a problemi su navodno imovinske naravi. 

Pozlilo mu u policiji dok je čekao završetak obrade

Jučer oko podneva, 61-godišnji Valerio svašta je izgovorio mladoj susjedi. "Kurvo, kurvetino...", vrištao je Talijan, koji je u jednom trenutku i krenuo prema 16-godišnjakinji. Ipak, nije ju uhvatio, spriječio ga je sin.

Policija je odvela Valeria, napisali su mu prekršajnu prijavu za remećenje reda i mira, ali pozlilo mu je dok je čekao završetak obrade u Policijskoj upravi, pa su ga prebacili u KBC Split. Tamo nisu našli ništa zabrinjavajuće, ali je radi predostrožnosti Valerio ostavljen preko noći na promatranju. 

"Noćas kad budete spavali, ja politi tvoj kuća i zapaliti"

Bilo je problema i s njegovim sinom. Naime, tek što su mu odveli oca, Verio je došao pred susjedovu kuću s kanistrom kojeg je donio iz podruma.

"Noćas kad budete spavali, ja politi tvoja kuća i zapaliti", na razgovijetnom hrvatskom priprijetio je Verio obitelji 16-godišnjakinje. Njezin otac prijavio je slučaj policiji, pa su u postaju nakon tate Valeria odveli i sina Veria. Njega su priveli i istražnom sucu.

Talijani nisu bili alkoholizirani. O incidentu u Kaštelima izviješten je talijanski konzulat u Splitu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara