Thompson ni ovog ljeta neće pjevati u pulskoj Areni

Foto: Index

NI OVE godine u pulskoj Areni neće biti mjesta za Marka Perkovića Thompsona. Heroj hrvatske ekstremne desnice jedan je od četiri izvođača koji su dobili odbijenicu od Povjerenstva za ljetne programe u Amfiteatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim Thompsona, željeni termin u Areni nisu dobili ni udruga Hitan slučaj za humanitarni koncert Volim Istru, udruga zagrebačkih rockera Total rock world za koncert raznih izvođača i Šime Vukman za koncert dalmatinskih klapa.

Koncerte u Areni ove će godine održati Zucchero (18. lipnja), Jack Johnson (26. srpnja), Tony Cetinski (30. srpnja), Ivo Gamulin Gianni i Gloria Gaynor (6. kolovoza), Đorđe Balašević (13. kolovoza) i Gibonni (27. kolovoza). Pulska Arena u srpnju će ugostiti još i mjuzikl "Jalta, Jalta".

Kao i svake godine, uz navedene programe u terminu od 16. do 23. srpnja 2011. godine, sukladno Programu javnih potreba u kulturi, u Amfiteatru će se održati 58. Festival igranog filma u Puli, u organizaciji Pula Film Festivala, objavljeno je na službenim internetskim stranicama Grada Pule.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara