Timaritelj Zoološkog vrta: Direktor je naredio brutalno premlaćivanje deve

NAKON što su bivši zaposlenici zagrebačkog Zoološkog vrta u javnost iznijeli potresna svjedočanstva o postupcima direktora Mladena Anića, u javnost je istupio svjedok stravičnog umlaćivanja deve, u čemu je prema njegovim tvrdnjama po Anićevom naređenju sudjelovalo desetak zaposlenika.

Jedan od timaritelja u zagrebačkom ZOO-u javio se u redakciju Jutarnjeg lista, te novinarima ispričao sve pojedinosti o stravičnom ubijanju deve, koje je naredio direktor Mladen Anić.

"U tome je sudjelovalo najmanje desetak zaposlenika. To je bilo nešto užasno, ni sada ne mogu iz glave izbrisati te slike." – kazao je timaritelj, pa dodao: "Sve se odigravalo u štali. Prvo smo je vezali štrikom, i dok su je dvojica, trojica vukla da ne bi pobjegla, ostali su je tukli svim i svačim što je došlo pod ruku. Sjekirom smo je mlatili po lubanji, a ona je jadna strašno urlikala i krvi je bilo posvuda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najužasnije je bilo to što smo tražili pušku od direktora Mladena Anića jer nismo mogli niti htjeli u tome sudjelovati. Međutim, on se izderao na nas da nema metaka za pušku i da se životinje riješimo kako god znamo. Svi ga se strašno boje i morali smo ga poslušati, ali nismo imali ništa osim alata." – kazao je svjedok stravičnog umlaćivanja.

"Nakon otprilike 45 minuta deva je uginula i tada je Mladen Anić došao u štalu vidjeti jesmo li obavili posao. Kad je vidio taj masakr, pitao nas je zašto nismo tražili pušku da je ubijemo jer smo napravili nered. Nakon te izjave više nismo znali tko je tu lud." – zaključio je zaposlenik zagrebačkog Zoološkog vrta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara