Tonino Picula podržao Komadinu

Tonino Picula podržao Komadinu

Foto: FAH

NAKON što su neki SDP-ovci, poput Rajka Ostojića i Davora Bernardića, otvoreno rekli da će na unutarstranačkim izborima podržati Zlatka Komadinu, sada im se pridružio i Tonino Picula.

"Poštovani prijatelji,

sljedećeg tjedna će se održati sjednica Glavnog odbora SDP-a. Očekujem da ćemo na njoj raspravljati o rezultatima posljednjih parlamentarnih izbora koje je koalicija Hrvatska raste izgubila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujem svima vama koji ste htjeli da se kandidiram za predsjednika SDP-a. Izuzetno cijenim vašu podršku! Ipak, želim vas obavijestiti kako se ovaj put neću kandidirati za mjesto predsjednika stranke. Razloga za ovakvu moju odluku ima više, ali glavni proizlazi iz procjene da, u postojećim okolnostima, najveći doprinos temeljitoj promjeni načina upravljanja strankom i afirmaciji socijaldemokratskih politika mogu dati kao dio novog vodstva SDP-a.

Zbog toga ću istaknuti kandidaturu za mjesto u Predsjedništvu SDP-a.

Već 25 godina zauzimam se za SDP čija je misija biti medij političkog djelovanja za sve koji žele pravednije, uravnoteženije, poduzetnije i tolerantnije hrvatsko društvo.

Na unutarstranačkim izborima za predsjednika moju podršku ima kolega Zlatko Komadina. Njega prepoznajem kao čovjeka koji od početka dokazuje predanost socijaldemokratskim vrijednostima, afirmira politički vjerodostojan SDP, koji se zna suočiti i s vlastitim slabostima, ali koji na izborima itekako zna dobiti povjerenje građana", napisao je Picula na Facebooku.

 

Poštovani prijatelji,sljedećeg tjedna će se održati sjednica Glavnog odbora SDP-a. Očekujem da ćemo na njoj...

Posted by Tonino Picula on Sunday, January 17, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara