Tragedija na unajmljenoj jahti Indire i Narcisa Mujkića: Iznenada preminuo prijatelj bračnog para

NA JAHTI koja je u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, a koju su unajmili popularna pjevačica grupe Colonia Indira Vladić-Mujkić i njezin suprug Narcis, ljetni je odmor prekinula iznenadna smrt njihova dugogodišnjeg prijatelja Miloša Popova.

Kako je objavljeno u Dnevniku Nove TV, njihov je 50-godišnji priljatelj preminuo pred očima same pjevačice i njezina supruga.

Kako Index doznaje od glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske Marine Kraljević- Gudelj, u pitanju nije bila nasilna smrt.

"Što se policije tiče utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela, nego da se radi o prirodnoj smrti." - za Index je kazala gospođa Kraljević-Gudelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavila PU splitsko-dalmatinska, nesretni je Popov preminuo u popodnevnim satima, prilikom privezivanja jahte na mol u ACI marinu Palmižana.

Popov je inače bio srčani bolesnik i dijabetičar. Kako neslužbeno doznajemo, nakon što mu u Palmižanima nije pružena adekvatna pomoć, Popov je prevežen u Hvar, no bilo je prekasno.

Nakon što je stigla Hitna pomoć, Popov je već bio mrtav. Pregledom tijela utvrđeno je da nema tragova nasilja, a tijelo po nalogu istražnog suca prevezeno na Odjel patologije na obdukciju.

Foto i tekst: B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara