Tragedija u Srbiji: U smrskanom Golfu na pružnom prijelazu poginula trojica mladića

Tragedija u Srbiji: U smrskanom Golfu na pružnom prijelazu poginula trojica mladića

Tekst. S.C.H.
Foto: Blic

TROJICA mladića starih između 23 i 26 godina poginula su u tragičnoj nesreći kod mjesta Vrbas u Srbiji kada je na automobil marke Golf u kojemu su se vozili naletio teretni vlak, prenose danas mediji u Srbiji.

Pod kotačima vlaka na mjestu su poginuli 25-godišnji Savo Baćović, 23-godišnji Aleksandar Roganović i 26-godišnji Uroš Šušić, svi iz Vrbasa, dok je četvrti mladić u vozilu, 25-godišnji Marjan Marković, teško ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nesreća se dogodila oko tri sata u noći između subote i nedjelje na pružnom prijelazu obilježenom svjetlosnim signalima i polubranikom na cesti od Vrbasa prema Kuli.

Vozač Golfa Savo Baćović je, došavši u blizinu pružnog prijelaza, zanemario svjetlosne signale koji su upozoravali na približavanje vlaka te je pretekao kolonu od nekoliko vozila koja su se zaustavila pred prijelazom i vozeći slalom između spuštenih polubranika pokušao prijeći preko pruge.

No vlak je bio brži, udario je u automobil u desnu bočnu stranu u trenutku kad se ovaj nalazio na pruzi i gurao ga ispred sebe više od 100 metara prije nego se kompozicija, sastavljena od 20 teretnih vagona, uspjela zaustaviti. Trojica su mladića poginula na mjestu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara