Traumatoška nema više ´pune ruke posla´, zimska služba spremna

ZAGREBAČKA Traumatološka klinika tijekom noći i jutra nije imala neuobičajenih intervencija, i ´pune ruke posla´ kao proteklih dana.

Od osam sati ujutro do podneva pomoć je na Traumatološkoj klinici zbog pada potražila samo jedna osoba, doznaje se u prijamnoj službi te Klinike. Slična je situacija i sa Hitnom pomoći, koja za sada nema puno posla.

Sav zračni, željeznički i autobusni promet odvija se redovito, kao i gradski tramvajski i autobusni promet.

Zimska služba u Zagrebu je između drugog i trećega stupnja pripravnosti, 90 ekipa je u smjeni i s 23 specijalnih vozila čeka na moguću intervenciju, izjavio je rukovoditelj Zimske službe Zagrebačkih cesta Srećko Vučković.

Ekipe Zimske službe sav su posao odradile, a ujutro su još jedanput otišle na Sljemensku cestu i ponovno ju posipale. Sve su ceste u gradu, uključujući i Sljemensku cestu potpuno prohodne.

Ekipe Zimske službe spremne su i za nove oborine, kišu i snijeg koji su, prema vremenskoj prognozi očekuju noćas. Naime, ako bude potrebno, 104 ekipe Zimske službe i 23 specijalnih vozila, bit će kompletni za treći stupanj pripravnosti i spremni za čišćenje, rekao je rukovoditelj Zimske službe Srećko Vučković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara