Tri osobe i dvogodišnje dijete poginuli u prometnoj nesreći u Varaždinu

Tri osobe i dvogodišnje dijete poginuli u prometnoj nesreći u Varaždinu

TEŠKA prometna nesreća, u kojoj su smrtno stradale tri osobe i dijete, u kojoj su sudjelovala tri vozila, dogodila se nešto prije podneva na varaždinskoj obilaznici kod čvora Nedeljanec. Jedna osoba je poginula odmah na mjestu nesreće dok su dvije osobe i dijete bitku za život izgubili u bolnici. Nakon nesreće u bolnicu je prevezeno četvero ozlijeđenih osoba, od kojih su u međuvremenu troje podlegli ozljedama. Još nije poznat dob ni identitet poginulih.

U nesreći su sudjelovali automobili zagrebačkih, varaždinskih i bjelovarskih registracijskih oznaka. Svi četvero poginulih su bili u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka. 

Ovo je već 23 žrtva na prometnicama varaždinske županije ove godine, i čak sedma od ovoga petka, kako nam je rekao glanogovornik PU Varaždinske Darko Blaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okolnosti nesreće nisu poznate, a očevid na mjestu nesreće je u posljednjoj fazi i obavlja ga istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu Mladen Oštrek. Jugozapadni dio varaždinske obilaznice zatvoren je za sav promet.

Više će se znati nakon očevida.

K.S./J.B.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara