Trojica nasilnika brutalno pretukla čovjeka pred ženom i dvogodišnjom kćerkom

U PETINI, na području Velike Gorice, se u ponedjeljak oko 22h dogodio brutalni obračun trojice muškaraca s 39-godišnjim hrvatskim državljaninom. Naime, trojica nasilnika, inače poznanici pretučenog čovjeka, došli su u njegovu kuću, te ga pred 23-godišnjom nevjenčanom suprugom i dvogodišnjom kćerkicom brutalno pretukli rukama i nogama, doznajemo iz zagrebačke policije.

Odmah po ulasku u kuću tri su hrvatska državljana u dobi od 31, 22 i 37 godina fizički napala nesretnika, te ga izudarala rukama i nogama po glavi i tijelu, pri čemu su mu nanijeli teške tjelesne ozljede. Žrtva je zadobila frakturu nosne kosti bez pomaka i frakturu čeljusne kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je napomenuti da je nesretnikova nevjenčana supruga nakon brutalnog napada napustila kuću u društvu napadača. Pretučenom muškracu liječnička pomoć je pružena u KB Rebro.

Kako doznajemo od operativnog analitičara PU Zagrebačke, Davora Tora, policija je privela napadače, a protiv njih će biti podnesene kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda. O motivima napada još uvijek se ništa ne zna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara