Trudnica pretučena drvenom palicom u Otočcu

DANAS je na odjel intenzivne njege Riječkog KBC-a primljena trudnica iz Otočca s teškim tjelesnim ozljedama, koje je zadobila kad je pretučena drvenom palicom.

Kako bi saznali više informacija kontaktirali smo policiju Ličko-senjske županije koja nam je potvrdila da se incident dogodio u Otočcu, jutros oko 10 sati. 28-godišnja  žena je brutalno pretučena na parkiralištu trgovačkog centra Konzum. Žrtva, koja je državljanka Republike Hrvatske, zadobila je zasad neutvrđene ozljede i smjesta je prevezena u Dom zdravlja Otočac odakle je prebačena u KBC Rijeka.

Identitet počinitelja još nije utvrđen, a u policiji nam nisu mogli potvrditi ni je li pretučena žena bila trudna. Na upit o oružju kojim je napad počinjen, dobili smo odgovor kako nam na to za sad ne mogu odgovoriti zbog daljnjeg razvoja istrage, koja je u toku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list, pak javlja kako je žena doista bila u četvrtom mjesecu trudnoće i pretučena je u automobilu na parkiralištu ispred Konzuma. Tomu je svjedočila 60-godišnja Marica Svalina, koju je prizor toliko šokirao da joj je pozlilo i morala je biti prevezena u bolnicu. "Ni u filmovima strave nisam vidjela takvu scenu kako je ta žena bila krvava", kaže Svalina.

Žrtvu, za koju Večernji list saznaje da se zove Matilda Marković, je hitna odmah prebacila u bolnicu, najprije u Otočcu, a zatim u Rijeku. Za njom je odmah krenuo i njen suprug Dražen Marković, s kojim ima maloljetnu kćerku. Matilda Marković ima još dvije kćerke, također maloljetnice, iz svog prijašnjeg braka. Matilda je zaposlena u Domu za starije osobe u Brlogu, gdje o njoj svi govore  kao o povučenoj i vrlo ugodnoj ženi.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara