U Beogradu se konj sudario s Mercedesom

U Beogradu se konj sudario s Mercedesom

U BEOGRADSKOJ Višnjici se jučer oko 12.30 sati dogodila nesvakidašnja prometna nesreća - konj se sudario s Mercedesom 123. Kako prenosi Press, konj se istrgnuo iz zaprege koju je vukao i u kasu je naletio na automobil te se pritom teže ozlijedio. Vozač automobila je prošao bez ozljeda.

Skupina mlađih Roma se vozila u zaprežnim kolima, koja su bila puna plastičnih kanti za benzin. U jednom se trenutku konj istrgnuo iz zaprege i dao se u bijeg. Romi su zapregu uspjeli zaustaviti, ali konja nisu na vrijeme sustigli.

"Konj je u punom kasu naletio na moj automobil i od siline udarca je pao. Koliko sam uspio vidjeti, slomio je vilicu i rasjekao je noge", ispričao je šokirani Radenko Ordagić, umirovljenik na čiji je automobil konj naletio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško ozlijeđenom desetogodišnjem konju, čini se, nema spasa. Naime, u veterinarskoj su stanici rekli, kako će, ukoliko je uistinu riječ o frakturi vilice, konj završiti u klaonici. "To je, nažalost, jedna od ozljeda kakve se ne sanira. Naime, takva operacija puno košta pa mali broj vlasnika to sebi može priuštiti. U sudarima automobila i životinja, uvijek su životinje te koje lošije prođu", rekao je veterinar Nenad Mladenović.

I.M.
Foto: Press Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara