U Beogradu zatočio maloljetnicu i danima je tukao kundakom pištolja u glavu

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija (Blic)

MALOLJETNICA iz Kosovske Mitrovice je nakon nekoliko dana pakla u beogradskom stanu 40-godišnjeg Veseljka O. uspjela pobjeći i pozvati policiju koja je jučer popodne uhitila zlostavljača.

Djevojka je iskoristila trenutak u kojoj Veseljko nije pazio na nju te je pobjegla iz stana u susjednu ulicu. Počela je na lupati na vrata muškarca koji je ispričao u kavom je stanju bila nesretna djevojka. "Bila je potpuno izbezumljena i prestrašena te me molila da joj pomognem", rekao je muškarac te dodao kako se djevojka stalno okretala iza sebe da bi vidjela prati li je zlostavljač, piše Blic. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veseljko je u Hrvatskoj oteo nevjenčanu suprugu

Djevojka je sa manjim nagnječenjem lubanje dovedena u bolnicu u Beogradu te je smještena na odjel neurokirurgije. Muškarac ju je nekoliko dana tukao kundakom pištolja, a do njega je došla kada se javila na oglas za posao. Kada je htjela otići iz stana, 40-godišnjak je izvadio pištolj i počeo joj prijetiti te je nekoliko puta udario kundakom u glavu.

U Veseljkovu stanu pronađeno je oružje za koje je dozvola izdana u BiH, a policija je odnijela i kilogram supstance za koju se sumnja da je droga. Navodno je Veseljko poznat i hrvatskoj policiji koja ga je u Crikvenici uhitila u ožujku prošle godine zbog prebijanja 27-godišnje nevjenčane supruge iz Rijeke. Navodno je tada nevjenčanu suprugu vezao užetom kako ona ne bi pobjegla iz stana u kojem je Veseljko bio prijavljen kao turist. Riječanka je pobjegla i sve prijavila policiji koja je u stanu pronašla pola kilograma kokaina. Još nije poznato je li Veseljko u Hrvatskoj osuđen zbog te otmice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara