U Detroitu roditelji ubili dvogodišnjeg sina i ispekli ga na roštilju

DVOJE monstruoznih roditelja iz Detroita optuženo je za ubojstvo njihova dvogodišnjeg sina, a potom i njegovo spaljivanje na roštilju, javlja Detroit Free Press.

Tamošnja policija još ne zna na koji je način dvogodišnji Deuntay Miller ubijen, no navode kako je dječak bio pothranjen te kako mu je bilo slomljeno nekoliko kostiju prije no što su ga roditelji pokušali kremirati na roštilju. Također, dodaju i kako je dječak bio mrtav između devet mjeseci i godinu dana do trenutka kad je njegovo tijelo pronađeno.

Slučaj je postao još bizarniji nakon što je otkriveno kako su roditelji počinili prijevaru - i nakon dječakove smrti su primali socijalnu pomoć i dječji doplatak te bonove za hranu u dječakovo ime. Deuntayjevi roditelji, 24-godišnja Nickella Reid i 28-godišnji Joseph Miller, rekli su kako su sina odlučili spaliti na roštilju kako ne bi platili troškove pogreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je dječakovo tijelo otkrila nakon što su u studenom prošle godine Reid i njena majka u dječju bolnicu dovele Deuntayjevog jednogodišnjeg brata Nicholasa Millera, koji je na 35 posto tijela imao opekline trećeg stupnja, od kojih se još oporavlja. Roditeljima je na vrata tada poslana socijalna služba koja je ustanovila da je Deuntay nestao. Policija je ubrzo njegove ostatke pronašla skrivene na tavanu kuće u vlasništvu Josephove sestre.

I.M.
Foto: Detroit Free Press

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara