U križevačkom bazenu utopila se djevojčica

NA GRADSKOM kupalištu u Križevcima danas oko 10,30 sati utopila se 12-godišnja Barbara S. iz prigradskog križevačkog sela Svete Helene, učenica petog razreda Osnovne škole Ljudevita Modeca.

Kako se neslužbeno doznaje u školi, djevojčica je došla na kupanje sa svojim razredom u pratnji nastavnice, koju su na zadnjem satu nastave na završetku školske godine nagovorili da skupno odu na kupalište.

Iako je bila neplivač, djevojčica se našla u velikom bazenu za plivače gdje se utopila pod još neobjašnjivim okolnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Beživotno tijelo izvukle su iz vode dvije kupačice, a unatoč naporima liječnika Hitne pomoći koji su ju pokušali reanimirati, djevojčica je umrla.

Ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca prof. Dragutin Orak izjavio je kako njega nitko nije obavijestio da će učenici tog razreda skupno otići na gradsko kupalište.

Zbog tragičnog događaja odlučio je prekinuti poslijepodnevnu nastavu.

Koprivničko-križevačka Policijska uprava obavila je očevid i otvorila istragu o toj nesreći kako bi se utvrdilo kako se djevojčica našla u velikom bazenu i je li djelovala spasilačka služba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara