U Labinu u izgorjelom automobilu smrtno stradao Danijel Florian

DNA ANALIZOM utvrđeno je da je u požaru u kojem je u Labinu u utorak, 17. siječnja, izgorio osobni automobil "fiat croma" i mlađa osoba u njemu smrtno stradao 27-godišnji Danijel Florian iz Labina, izvijestio je danas novinare glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković.

Potvrdio je da je uzrok mladićeve smrti trovanje ugljičnim monoksidom jer mu je u krvi pronađena visoka koncentracija tog plina, a na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema ocijeni sudskih vještaka, požar je najvjerojatnije prouzročila zapaljena cigareta ili opušak Danijela Floriana koji je nasilno ušao u auto, čiji je vlasnik Jasmin Čolić.

Naime, Danijel Florian bio je zaposlen u tvrtki "Jas-Nel", u vlasništvu Jasmina Čolića, a prema tvrdnjama svjedoka, stradali Florian u nekoliko je navrata prijetio Čoliću da mu isplati novac koji je njemu i njegovu ocu bio dužan na ime neisplaćenih plaća.

Nasilno ušavši u auto Florian je iščupao radiokazetofon koji je stavio na stražnje sjedište. Kako se pretpostavlja, omamljen ugljičnim monoksidom pokušao je uzeti radiokazetofon, no požar je uzeo maha, te je Florian preminuo spletom nesretnih okolnosti, izvijestila je policija.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara