U Londonu manekenka ostavila dečka, zauzvrat dobila kiselinom po licu

U Londonu manekenka ostavila dečka, zauzvrat dobila kiselinom po licu

Tekst: I.Ka.
Foto: starnow

NEKADAŠNJI bivši model i TV voditeljica Katie Piper odlučila je progovoriti o strahotama koje je proživjela. Život današnje 26-godišnje Katie se uglavnom vrtio oko njene ljepote. Godinama je radila kao model nakon čega je počela raditi kao televizijska voditeljica u Engleskoj.

Kobnog 31. ožujka 2008. godine djevojci se život okrenuo naopačke. Preko internetske stranice Facebook upoznala je 33-godišnjeg Daniela Lyncha s kojim se upustila u ljubavnu vezu. Vrlo brzo shvatila je kako David i nije tako divan kakvim se prikazivao. Kada mu je rekla da će ga napustiti on ju je silovao, razbio joj je glavu i prijetio joj je kako će joj razrezati i unakaziti lice te ju je osam sati držao zatočenu. Kada ju je konačno oslobodio, Katie je otišla u bolnicu gdje su joj zašili glavu. Katie tada nikome nije priznala što se dogodilo jer se bojala da ju bivši mladić je ubije, prenosi Daily Mail.

Na ulici usred bijela dana, zalio ju kiselinom po licu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog događaja, Lynch je pozvao Katie da se nađu i rekao joj je kako joj je priredio posebno iznenađenje. Djevojci nije bilo ni na kraj pameti o kakvom se iznenađenju radi iako je sumnjala u njega i njegove namjere. Kada se približavala kavani u kojoj su se trebali naći na ulici ju je zaustavio muškarac koji je držao lončić u ruci te je Katie pomislila kako se radi o prosjaku i bila mu je spremna dati novac. U tom trenutku muškarac ju je zalio tekućinom koja se nalazila u posudi da bi se ispostavilo kako se radi o kiselini koja joj je "pojela" lice u nekoliko trenutaka.

"Stajala sam na ulici i ljudi su hodali pored mene, osjećala sam kako mi obraz "ishlapljuje". Mislila sam da mi lice gori". Nakon nemilog događaja, Katie je završila u bolnici. Liječnici su obavili 30 operacija na njenom licu kako bi ga spasili, ali to se nije dogodilo, djevojka je ostala unakažena. Preko dana nosi masku preko lica. Nekoliko mjeseci se nije tuširala jer ju je voda na tijelu podsjećala na kiselinu te 18 mjeseci nije izlazila iz kuće.

Danas je mlada djevojka tužne sudbine odlučila progovoriti o svojoj sudbini i upozoriti mlade djevojke da budu oprezne pri upoznavanju muškaraca njihovih snova preko interneta. Njezin bivši dečko Daniel Lynch i napadač kiselinom Stefan Slyvestre su osuđeni na doživotnu kaznu zatvora te Lynch ima pravo nakon 16 godina provedenih u zatvoru predati molbu za uvjetno puštanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara