U lov na VIPme nagrade

U lov na VIPme nagrade

Za BOŽIĆNE će blagdane VIPnet obradovati građane većih hrvatskih gradova brojnim nagradnim igrama s mnoštvom vrijednih nagrada.

Kupce božićnih VIPme KOMPLETA očekuje nagradna igra u kojoj mogu osvojiti sedmodnevno putovanje na Aljasku za dvije osobe, 12 VIPme božićnih KOMPLETA te 50 VIPme zimskih paketa koji sadrže kapu, šal i rukavice.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, kupci trebaju prilikom kupovine božićnog VIPme KOMPLETA zatražiti letak s kuponom te ispunjeni kupon zajedno s kopijom računa poslati na «VIPme BOŽIĆNA NAGRADNA IGRA», p.p. 894, 10001 Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli VIPme "Eskimi" dijelit će Zagrebi i osvoji! letke koji svakom prolazniku donose nagradu. Najsretniji prolaznici osvojit će vrijedne nagrade poput božićnih VIPme KOMPLETA, VIPme zimskih paketa, VIPme SMS poklon bona koji sadrži 15 besplatnih SMS poruka, mnoštvo kapa, rukavica i šalova te VIPme čokolade kao utješne nagrade čije dobitnike očekuje posebna nagradna igra na uličnoj promociji.

VIPnetovi će "Eskimi" postaviti iglue oko kojih će se cijeli dan odvijati razne nagradne igre i to: od 13. do 15. prosinca u King Crossu u Zagrebu, 13. i 14. prosinca u Puli, od 16. do 18. prosinca u Splitu, od 17. do 19. prosinca u Osijeku te od 21. do 24. prosinca u Rijeci i na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Prolaznici će u nagradnim igrama moći iskušati svoju spretnost, maštovitost i brzinu te osvojiti brojne nagrade.

Posebna atrakcija je igra VIPme SMS snježna oluja u kojoj najsretnije i najspretnije VIPme dobitnike očekuje nagradni fond od 270 000 VIP.sms poruka i mnoštvo drugih atraktivnih nagrada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara