U Omišu zaplijenjeno više od 9 kilograma marihuane i druge droge

U PROTEKLA dva dana policija je zaplijenila više od devet kilograma marihuane, nešto više od 110 grama heroina i manju količinu drugih vrsta droge, izviješteno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare splitskodalmatinske Policijske uprave.

Droga je pronađena u dvjema različitim policijskim akcijama, što je rezultat pojačana rada policije u suzbijanju zlouporabe droga, ističu u PU.

Naime, devet kilograma i 354 grama marihuane djelatnici omiške Policijske postaje pronašli su 18. siječnja oko 21,30 sati u automobilu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, koji je vozio Marinko Š. (27) iz Metkovića, izvijestio je načelnik Odjela kriminaliteta droga Ivan Kasum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marinka Š. policija je zaustavila u Vukovarskoj ulici u Omišu i u prtljažniku pronašla putnu torbu s devet paketića marihuane. Oduzeta mu je i veća količina novca u hrvatskoj valuti i mobitel.

U stanu Mire S. Pikija (31) na Skalicama u Splitu policija je pronašla 110,2 grama heroina, više tableta heptanona, tri digitalne vage, pribor za konzumiranje s tragovima heroina, više mobitela i veću količinu novca u različitim valutama, izvijestio je Kasum.

Kad je policija na temelju sudskog naloga ulazila u stan, Miro S. se fizički opirao, napao policijskog službenika i ugrizao ga za desnu šaku, lakše ga ozlijedivši. Policajci su stoga uporabili prisilu, no bez štetnih posljedica za uhićenika, rečeno je.

Nakon kriminalističke obradbe Marinko Š. i Miro S. sprovedeni su istražnom sucu koji im je odredio pritvor.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara