U općini Ljubuški pretresene tri kuće

DJELATNICI Policijske uprave Ljubuški u naselju VojnićVodice na području općine Ljubuški pretresli su tri kuće zbog osnovane sumnje da se u njima skrivaju nepoznate osobe s područja Srbije i Crne Gore, priopćio je u srijedu MUP zapadno-hercegovačke županije.

U policijskom se izvješću navode inicijali vlasnika tih triju kuća ali se napominje da pretresom u njima nisu pronađeni ni vlasnici niti nepoznate osobe iz Srbije i Crne Gore.

Napominje se kako je u jednoj od tih kuća pronađeno oružje i streljivo i to dvije poluautomatske puške, jedan lovački karabin s optikom, 622 komada streljiva kalibra 7,62 i 7,9 mm, zatim šest granata i jedna ručna bomba.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policijskom se izvješću ne navodi je li pretres povezan sa potragom za sudionicima nedavnog atentata na srbijanskog premijera Zorana Đinđića ali je izvjesno kako je ta policijska akcija u Ljubuškom slijedila u vrijeme više javno objavljenih informacija kako su neki od sudionika beogradskog atentata navodno pobjegli u BiH.

Početkom tjedna Interpol BiH je potvrdio kako je od MUP-a Srbije dobio informacije da postoji mogućnost da je najmanje jedan od sudionika atentata na Đinđića pobjegao iz Srbije u BiH.

Lokalni mediji u Hercegovini početkom ovog tjedna objavljivali su kako se jedan od atentatora na Đinđića navodno skriva na mostarskom području.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara