U OSIJEKU PREDSTAVLJENA NEZAVISNA LISTA FRANJE HOCENSKOG

Nezavisna lista Franje Hocenskog za 4. izbornu jedinicu, koju podupire udruga Nezavisni Slavonije i Baranje, zalaže se, uz ostalo, za promjene izbornog zakona, rješavanje nezaposlenosti i stanja u agraru te da grad Osijek postane sjedište samostalne biskupije, rečeno je na današnjem predstavljanju te liste u Osijeku.

Nositelj liste Franjo Hocenski rekao je na konferenciji za novinare da se zalaže za izborni zakon koji bi udrugama građana omogućio jednake uvjete nadmetanja kao i strankama. Njegov je prijedlog i da se djelatnicima koji su svojim radom u poduzećima tijekom Domovinskog rata omogućili normalno odvijanje života, država oduži zahvalnicom i beneficiranim radnim stažom.

Druga na listi Snježana Barabaš Seršić rekla je da se ta nezavisna lista zauzima za bolji položaj obrazovanja i znanosti, odnosno da ulaganja u te djelatnosti dosegnu europski prosjek od 5,6 posto bruto domaćeg proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kandidat na listi Željko Radoš ocijenio je da je u poljoprivredi potrebno nastaviti privatizaciju državnog zemljišta te da je postojeći sustav poticaja izvrstan, ali nedostatan, te da su potrebna znatno veća ulaganja.

Ocijenio je da Hrvatska u Europsku uniju ne smije ući nespremna jer joj, kako smatra, prijeti opasnost da postane kolonija.

(Hina) ivuč dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara