U Puli Dan žalosti zbog obitelji Voschion

NAKON jučerašnjeg stravičnog zločina koji je šokirao Pulu, predstavnici tog grada najavili su da će, nakon završene obdukcije, na dan pogreba pet članova obitelji Voschion koji su u zločinu brutalno ubijeni, u Puli biti proglašen Dan žalosti.   

Na konferenciji održanoj u Gradskoj palači Mirjana Antonelić, predstavnica mjesnog odbora Nova Veruda, sugrađane je pozvala da im se pridruže u subotu u 17 sati na komemoracijskom skupu koji će biti održan u MO Nova Veruda.

Tom prigodom pozvali su građane i da se u nedjelju u 10 sati okupe na trgu Portarata i podrže akciju "Manje oružja, manje tragedija", a organiziranje koje je potaknuo upravo ovaj stravični zločin.

Uključujući ovaj, Istru su od početka godine pogodila čak četiri slučaja stravičnih ubojstava, a koja su se dogodila zbog obiteljske netrpeljivosti.

Izrazivši sućut obiteljima stradalih u jučerašnjem stravičnom zločinu, u kojem je 46-godišnji Damir Voschion, u obiteljskoj kući, ubio brata Deana, šogoricu Natašu, njihovo dvoje male djece i oca Renata, predstavnici Grada Vesna Petrović i Fabrizio Radin najavili su kako će Grad pružiti financijsku i psihološku pomoć preostalim članovima obitelji.

R.I.
Foto: Barkun.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara