U Srbiji nasred ulice 30 puta nožem izbo suprugu pred sinom

STRAVIČAN zločin dogodio se u Smederovskoj Palanci u Srbiji gdje je Aleksandar D. (39) usred grada izmasakrirao svoju nevjenčanu suprugu Jelenu L. (33) pred očima njihovog sedmogodišnjeg sina.

"Jelena je bila sa svojim sinom, a Aleksandar je izvadio nož iz džepa i počeo je bosti. Svi su bili šokirani, a dječak koji je stajao pokraj njih je vrištao. Pomahnitali ubojica se nije zaustavio već nastavio ubadati ženu nožem." - prenio je jedan očevidac srpskom dnevniku Press.

Ubojica se, nakon što je suprugu nožem ubo najmanje 30 puta te je ostavio mrtvu nasred ulice, okrenuo te hladnokrvno udaljio s mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak, koji je ostao stajati pokraj majke, već je prije najavio djedu kako je otac kazao kako će sve ubiti, tasta, svoju majku, suprugu.

Otac ubijene tvrdi kako Aleksandar nije niti jedan dan u životu radio, već je iskorištavao nevjenčanu suprugu te dok je ona radila dvije smjene provodio vrijeme alkoholizirajući se.

Ubojica je često privođen u policijsku postaju zbog problema koje je stvarao nakon alkoholiziranja, a vjeruje se da je i ubojstvo počinio pijan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara