U Srbiji prostitutka cinkala svodnika

Tekst: I.Ka.
Foto: Wikipedia

PROSTITUTKA Sevdija Markišić optužila je Safeta Cucka zvanog Sajo Italian, kojem se sudi za trgovinu ljudima, da ju je ucijenio kako će joj ubiti kćerku ako se ne prostituira za njega. Sevdija je u sudnici Okružnog suda u Beogradu detaljno opisala 12 godina života pod Cuckovom tiranijom, koja je, prema njenim riječima, "bila gora od pakla", prenosi Press.

45-godišnji Safet Cucak uhićen je 2008. godine u Beogradu, nakon čega je optužen da je vodio kriminalnu grupu te da je siromašne žene uz prijetnje prisiljavao na prostituciju.

Jedna od optuženih u ovom postupku je i Sevdija Markišić, koja se tereti za prostituciju. Ona je u prvom iskazu izjavila da se dobrovoljno bavila prostitucijom. Međutim, na jučerašnjem suđenju je promijenila iskaz, tvrdeći da je bila prisiljena na prostituciju jer joj je prvooptuženi Cucak prijetio ubojstvom kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevno su morale zaraditi 500 eura

"Rekao mi je da sam njegov rob i da me posjeduje", kazala je Sevdija. "Tjerao me na prostituciju za njegov račun. Nisam smjela odbiti jer me je stalno tukao. Kada sam došla kod njega bila sam trudna. Tukao me je iako je to znao. Čim sam rodila, nakon 20 dana morala sam na ulicu. Dok nas još nisu potpuno razdvojili, jednom sam vidjela kćer kako plače. Pitala sam što joj je, a ona mi je odgovorila kako ju je Cucak natjerao da ga dodiruje po tijelu. Bila sam nemoćna", prepričava Sevdija.

Prema njezinim riječima, Safet Cucak je svim djevojkama koje su radile za njega uveo normu koju su svakog dana morale ispunjavati. "Cijena za pola sata iznosila je 60 eura, a za sat 90 eura. Ukoliko ne bismo zaradile 500 eura dnevno, on bi nas tukao do besvijesti. Da bismo sve to izdržale, davao nam je kokain", u suzama je ispričala Sevdija Markišić. Istakla je da se Cucak enormno obogatio od trgovine ljudima i prostitucije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara