U Srbiji učenica rodila pa ubila svoje dijete nakon čega je njena majka pokušala samoubojstvo

Tekst: I.Ka.
Foto: Arhiva

UČENICA jedne srednje škole u Srbiji rodila je dijete u kupaonici učeničkog doma nakon čega ga je zadavila i spremila u putnu torbu pod krevet.15-godišnja N.T. sobu u učeničkom domu dijeli s tri cimerice. Nakon dolaska u sobu djevojke su primijetile krvavu kupaonicu o čemu su obavijestile odgajatelje doma. Ubrzo nakon toga pozvana je hitna medicinska pomoć.

Učenica je liječnicima rekla da ima menstruaciju i zato je ta krv po kupaonici, ali nakon ginekološkog pregleda ustanovljeno je da je imala porod. Pritisnuta dokazima djevojka je priznala ubojstvo novorođenčeta. Nakon priznanja policija je pronašla dijete skriveno pod krevetom. N.T. se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi te je istraga u tijeku.

Nakon ubojstva vlastitog djeteta, majka djevojčice pokušala samoubojstvo

Nakon što je čula vijest o kćeri majka N.T. pokušala se ubiti. Nožem je pokušala prerezati vene na rukama, ali nije uspjela. Nakon toga prerezala si je aortu na vratu. Djevojčinu majku je u sobi pronašao suprug K.N. koji se nalazio u obližnjem kafiću. Nazvao ju je da mu se pridruži, ali kada je čuo iznemogli glas svoje supruge odmah je otrčao kući. U spavaćoj sobi obiteljske kuće našao ju je kako beživotno leži u lokvi krvi. Vidno šokiran i potresen, muškarac je izjavio kako je preko televizije saznao što mu se dogodilo s kćerkom, isto kao i majka koja je nakon toga dignula ruku na sebe, prenosi Glas javnosti. Djevojčina majka nalazi se u bolnici izvan životne opasnosti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara