U Vladi Srbije komemoracija ubijenom premijeru

U VLADI Srbije danas je održan komemorativni skup povodom ubojstva premijera Zorana Đinđića, kojem su prisustvovali članovi premijerove obitelji, ministri i potpredsjednici Vlade Srbije, članovi diplomatskog zbora, predstavnici svih vjerskih zajednica u Srbiji, te prijestolonasljednik Aleksandar Karađorđević sa suprugom.

U ime Vlade Srbije, od ubijenog premijera oprostio se potpredsjednik Vlade Žarko Korać, koji je kazao da je Zoran Đinđić, u dvije godine ove Vlade, "bio glavni motor i inspirator svih promjena", a da je "sudbina svih reformatora u Srbiji teška, te oni svoju slavu stiču tek nakon svoje smrti".

"Oni koji su naručili, izvršili i platili ovo ubojstvo prevarili su se - za ove dvije godine i prethodnih deset opozicijskih, Zoran Đinđić je dovoljno promijenio Srbiju. On je ostao tamo gdje mu više nitko ne može nauditi", kazao je Korać.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sahrana premijera Đinđića održat će se sutra u 14 sati u Aleji velikana na beogradskom Novom groblju.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara