U Zagrebu sukob mladića završio ranjavanjem slučajnog prolaznika

"NOĆNE ptice" ponovno su svoje nesporazume rješavale vatrenim oružjem. U noćašnjoj pucnjavi na sreću nitko nije ubijen, ali je ranjen 24-godišnji mladić koji je slučajno prolazio nedaleko mjesta gdje su se sukobile dvije skupine mladića.

Zagrebačkoj policiji noćas je prijavljeno da je oko 1 sat ispred ugostiteljskog objekta u Savskoj cesti izbio sukob dviju grupa nepoznatih osoba. Sukobu je prethodila svađa i tučnjava u obližnjem noćnom baru, nakon čega je obračun nastavljen na cesti ispred susjednog ugostiteljskog objekta.

Neslužbeno doznajemo da je tučnjava izbila u baru "Savski kutić", dok se pucnjava dogodila blizu ugostiteljskog objekta "Rubelj".

U jednom trenutku jedan od sudionika je izvadio pištolj iz kojeg je navodno ispalio više hitaca. Čini se kako nije imao namjeru pucati prema nekom od sudionika obračuna, međutim jedan je metak nakon rikošeta pogodio 24-godišnjeg slučajnog prolaznika koji su zatekao blizu mjesta obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga svi su pobjegli, međutim 24-godišnji sudionik sukoba se nakon kraćeg vremena vratio kako bi pružio prvu pomoć ozlijeđenom mladiću. Zatim je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je ranjenog mladića prevezla u Kliniku za traumatologiju.

Tamo mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen (prostrijelna ozljeda lijeve potkoljenice bez ozljede kosti, krvnih žila ili živaca).

Iz zagrebačke policije javljaju kako se za sudionicima sukoba još traga.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara