U Zatonu rotvajler izgrizao muškarca i njegova psa

U Zatonu rotvajler izgrizao muškarca i njegova psa

KARLA HASELSTEINERA i njegova psa jučer je oko 17 sati, u Zatonu, napao i izgrizao rotvajler, kojeg je vlasnik šetao bez uzice. Kako javlja Dubrovački list, ovo je već drugi napad istog rotvajlera na Haselsteinerovog psa.

Za razliku od napada koji se dogodio u svibnju, i u kojem su Haselsteiner i njegov pas prošli bez ozljeda, jučer je Haselsteiner, pokušavajući obraniti svog psa od ugriza bijesnog rotvajlera, zadobio više ogrebotina i ugriza po rukama.

"Rotvajler je bio pušten i bez uzice te je skočio na našeg psa i ugrizao ga. Karlo je skočio na njega da ga obrani i tad je rotvajler napao i Karla. Ugrizao ga je za desnu ruku, a ima i ogrebotine od asfalta na kojem su se kotrljali. Bili smo na Hitnoj pomoći i kako je provjerom utvrđeno da rotvajler nije cijepljen, moj suprug je dobio i injekcije protiv bjesnoće", ispričala je ogorčena Haselsteinerova supruga, Maja Haselsteiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i kako je vlasnike agresivnog psa već više puta upozoravala da ne smiju šetati svog psa bez brnjice i povodca, ali očito uzalud. Rekla je kako se pita što bi se tek dogodilo da takav pas napadne neko dijete.

I.M.
Foto: Dubrovački list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara