U Zenici pijanac napao hrvatske svatove pa ga pretukli navijači Čelika

PRIPADNICI MUP-a Zeničko-dobojskog kantona još uvijek tragaju za skupinom navijača Čelika, koji su u subotu pretukli 49-godišnjeg Sinana Bošnjaka, koji je samo nekoliko trenutaka prije nego što je dobio batine, pijan u centru Zenice napao hrvatske svatove.

Kako javljaju Nezavisne novine, Bošnjak je u subotu oko 16.40 sati, u alkoholiziranom stanju nasrnuo na svadbenu povorku. Većim je kamenom lakše ozlijedio jednu trudnicu, a razbio je i dva automobila.

Pijani nasilnik nasrnuo je kamenom na svatove, dok se kolona od pedesetak automobila sa BiH, hrvatskim i austrijskim registarskim tablicama kretala Ulicom Lonđa, u pravcu Drvenog mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je stradalo jedno vozilo u sredini kolone, na kojem je bila auto-zastavica Hrvatske, što je prema izjavama očevidaca i bio uzrok napada na hrvatske svatove. Bošnjak je prvo iščupao hrvatsku zastavicu, a potom je kamenom razbio staklo s desne strane automobila, gdje je na suvozačkom mjestu sjedila trudnica Zdravka Grbešić, koja je pritom lakše ozlijeđena. Stradao je i jedan automobil varaždinskih registracija.

Kad su vidjeli što pijani Bošnjak radi svatovima, na njega su nasrnuli navijači Čelika, koji su se zatekli u blizini. Tamošnja policija navodi kako ga je skupina mlađih navijača pretukla, pa je završio na Hitnom odjelu Kantonalne bolnice Zenica.

I.M.
Foto: Nezavisne novine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara