Ugledni dubrovački odvjetnik brutalno pretukao kćer

Tekst: I.Ka.
Foto: Cropix

LOVORKU Uglešić, 31-godišnju liječnicu, izvanbračnu kćer, brutalno je pretukao biološki otac, 53-godišnji Lovor Uglešić, bivši sudac i ugledni dubrovački odvjetnik, piše Slobodna Dalmacija. Nakon 30 godina Lovorka je pokušala uspostaviti obiteljske odnose s biološkim ocem, ali je umjesto obiteljskog ručka s njegovom obitelji pobrala batine. Lovorka se s očevom ženom dogovorila da će ih posjetiti o čemu očito njezin otac nije imao pojma.

"Kad sam došla u njegovu kuću u Ulici Petra Hektorovića, rekla sam mu: Lolo, evo me. Nakon 30 godina me barem jednom pogledaj u oči. Otac me očigledno nije očekivao pa je poludio, uhvatio me za grkljan, bacio me na pod i udarao, a onda primio za remen na hlačama i za kosu i gurnuo niza skale. ´Ugurat ću ti cijev u usta i ubit ću te k'o pače´, vikao je odlazeći po oružje, a ja sam iskoristila moment i pobjegla", prepričava Lovorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prijavila oca policiji za napad i prijetnje, policija je Uglešiću oduzela lovačku pušku, revolver i oružani list, a protiv njega slijedi posebno pisano izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara