Uhićen muškarac koji je pokušao u policijskoj stanici na Trešnjevci podmititi policajca

Uhićen muškarac koji je pokušao u policijskoj stanici na Trešnjevci podmititi policajca

ZAGREBAČKA policija uhitila je 31-godišnjaka koji je u policijskoj postaji Trešnjevka pokušao s 400 eura podmititi dvojicu policajaca od kojih je tražio da mu vrate oduzeti automobil.

Muškarac, čiji identitet policija nije otkrila, jučer je nepozvan došao u policijsku postaju i zatražio sastanak s policajcem koji mu je dan ranije privremeno oduzeo automobil "passat" bez tablica, zbog sumnje da je počinio carinski prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac je 31-godišnjaka primio na razgovor, a u prostoriji s njima nalazio se još jedan policajac. Muškarac je, kako kažu u policiji, inzistirao i molio da mu vrate automobil na nekoliko sati kako bi na Carinarnici izvadio uvoznu carinsku deklaraciju za vozilo.

Policajci nisu udovoljili njegovom zahtjevu, pa je osumnjičeni, tvrde u policiji, iz jakne izvadio i na stol stavio dvije novčanice od 200 eura, tražeći da mu za protuuslugu ustupe automobil na nekoliko sati.

No, policajci su to odbili, oduzeli su mu novac, kazneno ga prijavili i priveli istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. Osumnjičeni je tako ostao ne samo bez automobila nego i bez 400 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara