Uhićen najveći srpski makro Sajo Talijan

Uhićen najveći srpski makro Sajo Talijan

SAFET CUCAK najpoznatiji srpski makro zvan Sajo Talijan uhićen je jučer u Novom Beogradu, prenosi Alo!. Tereti ga se za trgovinu ljudima te stjecanje više od milijun eura i brojnih nekretnina putem prinuda na prostituciju.

Zajedno s njim, uhićeni su i njegov brat Faik Cucak te Izet Habibović, Slaviša Vidojević i Sevdija Markišić, dok su Škrijel Samel i Almir Zajimović u bijegu. "Cucak je odavno poznat policiji. Organizirao je prostituciju do 2000. godine u Italiji, gdje je zasmetao konkurentskim klanovima.

U nekoliko pucnjava dobio je po metak i na kraju ostao bez obje noge, koje su zamijenile proteze. Tada se vratio u Srbiju, preciznije u Beograd, gdje je do 2005. godine bio glavni makro koji je organizirao prostitutke ispod Plavog mosta", kazao je za Alo! neimenovani izvor.

"Zaradio" milijun eura i 24 nekretnine u Beogradu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije otprilike tri godine, on je počeo davati agencijske usluge, nudeći svoje "dame" putem oglasa, kao djevojke za masažu. Godišnje je tako, prema procjenama, zarađivao oko 30.000 eura, navodi isti izvor. Pola sata s djevojkama koštalo je 70, a sat vremena 100 eura. On je bio makro oko 30 djevojaka iz Srbije u dobi od 16-25 godina i koje su sve bile žrtve trgovine ljudima.

Mnoge od djevojaka Sajo Talijan navukao je na teške droge, poput heroina, a sve ih je redom maltretirao, ucjenjivao i prisiljavao na rad. Sveukupno, tim je poslom zaradio više od milijun eura te brojne nekretnine, poput 23 apartmana i jedne kuće u Beogradu. Iako je bio nebrojeno puta priveden od strane policije, dosad nikad nije bilo dovoljno dokaza protiv njega, a i njegove djevojke bojale su se svjedočiti protiv njega.

K.S.
Foto: Alo!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara