Uhićen nakon što je pucao u zrak

ZAGREBAČKA policija uhitila je muškarca koji je noćas oko 2,40 sati na Savskoj cesti kroz otvoreni prozor automobila iz pištolja ispalio desetak hitaca u zrak.

Policija je danas izvijestila da je policijska ophodnja na raskrižju Savske i Tratinske ulice primijetila automobil ´ford escort´, zagrebačkih oznaka, koji je velikom brzinom skrenuo u Tratinsku i uz škripu guma naglo se okrenuo i vratio u Savsku.

Mimoišavši se s policijskim automobilom, muškarac iz ´forda´ kroz otvoreni je prozor ispalio desetak hitaca u zrak, a policajci su odmah krenuli za njim, ali su ga kod Savskog mosta izgubili iz vida.

Zatražili su pojačanje, nakon čega su policajci iz maksimirske postaje oko 3,20 sati zaustavili navedeni automobil kod benzinske crpke na Slavonskoj aveniji, u kojemu su se nalazili 31-godišnji muškarac i 19-godišnja djevojka.

Zagrebačka policija tvrdi da se muškarac opirao privođenju u policijsku postaju i pokušavao pobjeći, te da se u jednom trenutku istrgnuo i glavom razbio vjetrobransko staklo na zadnjim vratima policijskog vozila, lakše se ozlijedivši.

Nakon što su policajci nad njim primijenili sredstva prisile priveden je u postaju, a kriminalistička obrada se nastavlja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara