Uhićen razbojnik koji je sa nožem i bombom pljačkao po Valpovu i Donjem Miholjcu

Uhićen razbojnik koji je sa nožem i bombom pljačkao po Valpovu i Donjem Miholjcu

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

U ISTRAŽNI centar Županijskog suda u Osijeku u subotu je doveden 34-godišnjak iz Zelčina kojega se sumnjiči da je počinio nekoliko razbojništava uz nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

On je tijekom prošle i ovu godine uz prijetnju nožem i bombom počinio deset razbojništava na Valpova i Donjeg Miholjca, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska. Policija je u pretrazi njegova vozila u petak pronašla malokalibarsku pušku, dvije ručne bombe, kuhinjski nož i maskirnu odoru.

Iz benzinske postaje u Valpovu odnio 4,500 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

34-godišnjeg razbojnika tereti se da je 6. srpnja 2008. godine iz benzinske postaje u Valpovu ukrao 4,500 kuna. 29. studenog je iz trgovine u istom gradu pokušao opljačkati trgovinu Biljemerkant, no zaposlenica ga je uspjela istjerati bez plijena. U Črnkovcima je 9. siječnja ove godine iz trgovine Radioton ukrao 2000 kuna.

Desetak dana kasnije 34-godišnjak se uputio u novu pljačku koja mu nije uspjela u Donjem Miholjcu u trgovini Fami. 27. siječnja je iz Inine benzinske postaje u Valpovu ukrao 3,350 kuna. Šest dana kasnije je ponovno pljačkao po Valpovu pa je iz Biljemerkantove trgovine odnio 1,050 kuna. 3. ožujka 34-godišnji serijski razbojnik je opljačkao valpovačku trgovinu Žužić-market te je iz nje ukrao 890 kuna.

U razbojništva išao sa bombom i pištoljem

Deseto razbojništvo u nizu bilo je ono na Ininoj postaji u Valpovu koje se dogodilo 26. travnja ove godine, a tada je drskog 34-godišnjaka radnik benzinske postaje uspio istjerati. Sve te pljačke 34-godišnjak iz Zelčina je počinio uz prijetnju bombom i nožem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara