Uhićen ubojica hongkonških prostitutki

Uhićen ubojica hongkonških prostitutki

HONGKONŠKA policija uhitila je jutros 24-godišnjeg pakistanskog državljanina osumnjičenog za ubojstva četiriju prostitutki ubijenih u posljednja tri dana.

Pakistanac je prije tjedan iz Makaa stigao u Hong Kong. U subotu je policija otkrila prvu ubijenu prostitutku, a riječ je o 35-godišnjakinji koja je bila zadavljena u kupaonici svoje kuće u hongkonškoj četvrti Yuen Long.

Slijedećg jutra u bolnici je umrla 30-godišnja prostitutka koja je pronađena u nesvijesti u svojem stanu u Tai Pouu, nakon čega je policija dodatno intenzivirala potragu za ubojicom. U ponedjeljak ujutro u istom je dijelu grada pronađena ubijena 35-godišnjakinja koju je počinitelj ubio u njenom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega nekoliko sati kasnije policiji je dojavljeno o ubojstvu četvrte prostitutke, 27-godišnjakinje koja je pronađena u svome stanu u četvrti North Point. Za nju se sumnja kako je bila mrtva već neko vrijeme.

U sva četiri slučaja žene su bile udavljene, a iz njihovih stanova, u kojima su pružale usluge, je bio ukraden samo novac. U ponedjeljak sumnja je pala na muškarca snažnije građe, koji dolazi s juga Azije odnosno na pakistanskog državljanina koji je u Hong Kong došao i Makaa poznatog po brojnim kockarnicama.

I.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara