Uhićen zbog zlostavljanja obitelji

ČETRDESETDVOGODIŠNJI muškarac iz Gline uhićen je i danas će biti prepraćen u istražni centar Županijskog suda u Sisku zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi i djeci, priopćila je sisačkomoslavačka Policijska uprava.

U kriminalističkoj obradi policija je došla do saznanja da je ponižavao suprugu vrijeđajući je i tukući u nazočnosti dvoje maloljetne djece te da se u obiteljskoj kući u Glini od 2003. više puta nasilnički ponašao prema obitelji. Utvrđeno je također da je 4. prosinca ugasio cigaretu na zapešću svoje maloljetne kćeri i udarao je.

Kaznena prijava bit će podnesena i protiv majke, jer je u kriminalističkoj obradi utvrđeno da je i ona zanemarila svoje roditeljske obveze i bit će kazneno prijavljena zbog njihova zapuštanja i zlostavljanja.

Sisačko-moslavačka policija priopćila je također da traga za dvojicom razbojnika koji su sinoć, prijeteći oružjem trgovkinji, opljačkali nju i trgovinu u Ulici A. Cesarca u Sisku. Policija je građane zamolila za pomoć i objavila opis jednog od počinitelja: visok oko 185 cm i mršav, a na sebi je imao zelenu jaknu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara