Uhićeni otmičari Jelene Gudeljević

ZAGREBAČKA policija jučer je uhitila otmičare 26-godišnje Jelene Gudeljević oslobođene u subotu, dan nakon otmice, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Policija danas, kao ni jučer poslijepodne, nije željela iznositi pojedinosti o uhićenju, najavivši opširnije izvješće za danas u 14 sati.

Jelena Gudeljević oteta je u petak, a puštena dan kasnije oko 15 sati, nakon što je njezin otac, inače suvlasnik jedne zagrebačke tvrtke, otmičarima na ranije dogovorenom mjestu ostavio 22 tisuće eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako je bila upoznata s mjestom primopredaje novca, policija tada nije uspjela uhititi otmičare jer je, kako tvrde, postojala opasnost da se ugrozi djevojčin život.

"Čin primopredaje novca bio je povezan s opasnošću da se ugrozi život otete djevojke, što je policiji i djevojčinu ocu bilo od presudne važnosti", rekla je jučer glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama, dodajući da je to, kao i "splet ostalih okolnosti" razlog što policija na mjestu primopredaje nije uhitila otmičare.

Nedugo nakon predaje novca djevojka je puštena na slobodu u zagrebačkom Folnegovićevom naselju. U razgovoru s policijom oteta je ustvrdila da su je dvojica nepoznatih muškaraca čuvala u stanu na nepoznatoj adresi na području Zagreba.

Doznaje se da policija još nije pronašla djevojčin automobil BMW, u kojem su je otmičari odvezli, nakon što su je presreli u zagrebačkom naselju Srednjaci.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara