Uhvaćen mladić koji je priznao napad na Željka Malnara

24-GODIŠNJI Manuel Kereši priveden je u subotu u prostorije zagrebačke policije u Heinzelovoj ulici gdje je nad njim provedena kriminalistička obrada zbog sumnje da je prije dva mjeseca brutalno izudarao Željka Malnara, piše Jutarnji list.

Informaciju je potvrdila i Policijska uprava zagrebačka koja u priopćenju ne navodi napadačev identitet. Napadač je nakon kriminalističke obrade priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Kereši je navodno uhićen na osječkom području, a u subotu je prevezen u Zagreb gdje je ispitan povodom napada na popularnog predsjednika Republike Peščenice i voditelja TV emisije "Noćna mora".

Službenicima u Heinzelovoj je navodno priznao napada na Malnara i novinarku "Noćne more" Vesnu Kljajić, piše list te dodaje kako postoji mogućnost da je Kereši bio unajmljen za posao premlaćivanja Malnara.

Osim Kerešija policija je ispitivala i stanovitog R.H. koji navodno pratio Malnarovo kretanje i koordinirao akciju napada na njega.

Informaciju o hvatanju osumnjičenog napadača Jutarnjem listu je potvrdila i Vesna Kljajić koja je kazala kako ju je policija pozvala u Heinzelovu, te je dodala kako je zatraženo da za sad šute o tome jer kriminalistička obrada još traje.

Malnar je napadnut u utorak 27. veljače u kafiću "Kod Mike" u Planinskoj ulici gdje je s ekipom "Noćne more" dogovarao program za idući nastavak emisije. Zadobio je dva snažna udarca u glavu zbog čega je iste večeri hospitaliziran u zagrebačkoj bolnici Merkur.

Napad se dogodio tri dana nakon što je u Malnarovoj emisiji gostovao bivši predsjednik SRS u Krajini Rade Leskovac, što je izazvalo brojne negativne reakcije gledateljstva od kojih je dio slao prijeteće poruke.

I.K.
Foto: Z1

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara