Upravljanje mrežom pokretom prsta

BitDefender je izdao novi Bitdefender enterprise manager, sljedeći u nizu sigurnosnih manager rješenja. Proizvod je dostupan na BitDefenderovoj web stranici, ili kao upgrade na postojeću instalaciju ili kao dio integriranog sigurnosnog rješenja. 

Zbog nove live update opcije BitDefender managera, enterprise servera, update servera, raznih proizvoda antivirusnih rješenja instaliranih na klijentskim računalima update se može provoditi bez ljudske intervencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novim Enterprise Manager dodacima, osnovne komponente proizvoda mogu se istovremeno instalirati na čitave IP raspone, ukoliko je to potrebno, a automatski se pokreče početni korak za daljinsku instalaciju dodataka (instaliranje BitDefender Local Managmenta).

Upravljačka konzola sadrži pregršt dodatnih elemenata koji administratorima omogućavaju da s lakoćom prođu različite zadatke kod upravljanja mrežom: smišljen je novi zadatak koji podržava ponovno upućivanje računala korisnika BitDefendera na različite Enterprise servere; prozor s informacijama o antivirusnom statusu pruža veći uvid u antivirusni status korisničkog servera. Na posljetku, dodan je i čarobnjak (wizard) za importiranje i eksportiranje postavki proizvoda koji pojednostavljuje sigurnosnu kopiju podataka (backup) i migracijske procese.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara