Uzbuna na Plesu: Prisilno slijetanje zrakoplova German Wingsa

ZRAKOPLOV tvrtke German Wingsa na letu Zagreb - Koeln danas se zbog tehničkih problema nakon polijetanja u 12,30 sati morao vratiti u zagrebačku Zračnu luku, zbog čega su sve službe bile u pripravnosti, izvijestio je večeras voditelj zračnog prometa zagrebačke Zračne luke.

Zrakoplov je uredno sletio i nije bilo potrebe ni za kakvom intervencijom i sve je sretno završilo, izvijestio je voditelj zračnog prometa.

Nitko nije ozlijeđen, a svi putnici iz zrakoplova German Wingsa drugim su zrakoplovom otputovali u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplov je poletio iz zagrebačke Zračne luke u 12,30 sati i nedugo nakon polijetanja pilot je kontroli leta prijavio da ima tehničkih problema sa zrakoplovom i da se vraća. Sve službe - vatrogasci, ambulantna služba i aerodromsko osoblje bile su u pripravnosti kako bi pomogle u slučaju nesreće, rekao je.

Iako je voditelj zračnog prometa izvjestio kako je sve sretno završilo, prema informacijama ljudi koji su prisustvovali događaju, na Plesu je vladala prava uzbuna praćena strahom i nevjericom zaposlenih.

Pojedinosti o kvaru bit će poznate nakon što mehaničari te tvrtke pregledaju zrakoplov.

Prestrašeni putnici ipak su poletjeli prema Kolnu, no sa tri sata zakašnjenja i u iznajmljenom zrakoplovu Croatie Airlines.(Screenshot: HTV)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara