Vaganac: Zbog slijetanja vozila promet teče izmjenično

U MJESTU Vaganac, na D217 GrabovacLičko Petrovo Selo zbog slijetanja teretnog vozila s kolnika do daljnjega se tim dijelom ceste vozi izmjenično, jednim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub u 17 sati.

Kolnici su pretežno mokri, a suhe su tek pojedine ceste u istočnim i južnim krajevima. Magla smanjuje vidljivost na području graničnih prijelaza Pasjak i Rupa, duž cijele autoceste A2 Zagreb-Krapina, te mjestimično u Posavini, pa se preporuča oprez u vožnji.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te usjeke Jadranske magistrale, a poseban oprez preporuča se duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca i na cesti Kutjevo-Orahovica.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Do manjih gužvi može doći na dionicama s radovima u tijeku, pa je promet usporen ili preusmjeren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prijelazima s BIH u Posavini povremeno je pojačan putnički promet u oba smjera, no nema duljeg zadržavanja. Na izlazu iz zemlje preko Bajakova kolona teretnih vozila duga je do jednog km. U prometu osobnih vozila nema čekanja, jednako kao i na ostalim prijelazima.

U prekidu su trajektne linije Sumartin-Makarska za otok Brač i Brestova-Porozina za Cres. Katamaranske linije Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Bol-Jelsa su otkazane. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara