Vandali na Trešnjevci demolirali stan i kafić

Vandali na Trešnjevci demolirali stan i kafić
NEPOZNATI vandali demolirali su noćas zagrebački kafić Ferax na Trešnjevci i stan 56-godišnjaka, donedavnog vlasnika tog kafića, izvijestila je policija koja pretpostavlja da je motiv "rušilačkog pohoda" nekakav neriješen imovinskopravni odnos.

Kafić na raskrižju Metalčeve i Kučerine ulice vandali su u potpunosti uništili, a šteta je procijenjena na oko 100 tisuća kuna, kažu u policiji koja je dojavu zaprimila jutros oko 5 sati.

Po dolasku na mjesto događaja policiji je javljeno da se ista stvar dogodila i sa stanom 56-godišnjaka u Ulici Bernarda Vukasa na Jarunu, inače bivšeg vlasnika kafića. Interijer stana je uništen. Za sada se ne zna kolika je šteta, no u policiji procjenjuju da je vrlo velika.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit je li moguće riječ o tzv. reketarenju ili utjerivanju dugova, glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je kako se to za sada ne može potvrditi, ali ni odbaciti.

"Pretpostavljamo da je 56-godišnjak na meti vandala najvjerojatnije zbog nekakvog neriješenog imovinsko-pravnog odnosa, no pravi motiv trebalo bi tek otkriti", kazala je Vulama.

Na kraju u cijelom ovom slučaju najveću štetu je pretrpio 34-godišnjak koji je prije četiri dana od 56-godišnjaka kupio kafić Ferax.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara