Vanzemaljci posjetili selo u srpskoj Mačvi?

Vanzemaljci posjetili selo u srpskoj Mačvi?

SVJEDOCI neobičnog i zastrašujućeg fenomena koji se prije nekoliko dana dogodio u selu Ribare u Mačvi, tvrde da ih je te večeri prestrašila stravična buka koju pripisuju čudnim prirodnim silama ili mogućem posjetu vanzemaljaca, piše Kurir.

Susret s vanzemaljcima ili nekom silom doživjelo je svega nekoliko mještana iz sela u kojem ostali seljani kažu da je riječ o ozbiljnim ljudima koji ne bi izmislili događaj.

Navodno je uz stravičnu buku došlo do padanja crijepa s nekih kuća, a jedan je mještanin rekao da je u kukuruznom polju vidio predio na kojem je kukuruz potpuno sravnjen sa zemljom.

"Bio sam vani u svome dvorištu blizu šupe, kada je nešto počelo tutnjati. Imao sam dojam da se planeta raspada. Taj zvuk nikada neću zaboraviti, bilo je to nešto neprirodno. Kao vojnik bio sam 15 mjeseci na aerodromu, znam što je zvuk aviona i šta je buka. Prošao sam ratište i čuo pucanje topova i raketa. To se s tim ne može usporediti. Noge su mi se odsjekle od straha, koljena su mi počela klecati. Bio je mrak, oko devet sati navečer. Vani je padala sitna kiša, a prije i poslije toga nije se ništa čulo. Sve je bilo mirno. Čudna buka prestala je kao da je odsječena nožem. Ništa nisam vidio, samo sam čuo taj stravičan zvuk. Kretao se od istoka ka zapadu" - rekao je Uglješa Džinović novinaru Kurira.

"Sigurna sam da su vanzemaljci"

Idućeg dana je u kukuruzištu vidio predio od tridesetak centimetara u kojem je kukuruz potpuno polegao na zemlju, kao da je "tenk prešao preko njega".

Buku je čula i Uglješina kćerka Olivera koja je rekla da ju je zvuk podsjetio na avionski motor koji kao da je odjednom prestao raditi pa se avion počeo rušiti prema zemlji. Sa snahom je istrčala iz kuće i vidjela da je nebo iza šume postalo crveno. Pomislila je da bi bilo dobro da pozove policiju, ali sve je nestalo nakon nekoliko sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurna sam da su vanzemaljci i da ovo što smo vidjeli nitko neće istražiti niti će nam vjerovati" - skeptično je na kraju zaključila Olivera.

Strašan pritisak u ušima

Događaju su svjedočili Vladimir i Anka Đurić koji su tutnjavu i buku doživjeli na jednak način kao i Uglješa Džinović. Nepoznata sila srušila je oko 150 komada crijepa s krova njihove kuće.

"Taman kada sam sa suprugom Ankom sjeo da popijemo kavu, vani je nešto zatutnjalo. Osjetili smo strašan pritisak u ušima, nešto je zapištalo. A onda smo čuli da nam se ruši crijep. Trajalo je svega nekoliko sekundi", rekao je Vladimir Đurić.

Zasad nitko ne zna što je ili tko protutnjao iznad sela, a među mještanima se raspreda o raznim scenarijima, od natprirodnih sila preko testiranja tajnog oružja pa do posjete vanzemaljaca.

R.I.
Foto: Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara