Varaždin: HDZ predstavio listu za 3. izbornu jedinicu

IVAN JARNJAK, prvi na listi HDZ-a u III. izbornoj jedinici, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Varaždinu prilikom predstavljanja kandidata da, za razliku od drugih stranaka koje daju obećanja, HDZ biračima pruža jamstvo da će ostvariti sve ono što stoji u programu te da je HDZ-ov program "na neki način ugovor s građanima".

HDZ-ovci u predizbornoj promidžbi biračima nude i jamstvenu karticu s likom svoga predsjednika Ive Sanadera, na kojoj je napisano pet obećanja za koje HDZ jamči, rekao je Jarnjak.

To su smanjenje poreza, rast gospodarstva, zaposlenosti i standarda te članstvo u Europskoj uniji i NATO-u.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarnjak je kazao i da će, pobijedi li na izborima, HDZ u društveni i politički život Hrvatske uvesti odgovornost, pouzdanost i predvidivost.

Rekao je da će kandidati HDZ-a u kampanji nastupati jasno, a da bezrazložni napadi na HDZ više neće proći bez odgovora. Izjave poput one "nećete valjda glasati za lopove" više nećemo tolerirati i odgovorit ćemo na sve uvredljive napade, rekao je Jarnjak.

Na konferenciji su predstavljeni svi HDZ-ovi kandidati u III. izbornoj jedinici, koja obuhvaća Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku i Međimursku županiju. Nositelj svih lista je Ivo Sanader.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara