Video: Britanac na eBayu prodaje svoj život, prijatelje, kuću...

PRODAJEM svoj život, svoj posao, kuću, hobi, prijatelje pa čak i jet ski - tako glasi oglas na eBayu 44-godišnjeg Britanca Iana Ushera koji je odlučio prodati doslovno sve nakon propalog osmogodišnjeg braka.

Britanac koji živi i radi u Perthu u Australiji ubrzo nakon objave svog oglasa počeo je primati velik broj ponuda počevši s 300.000 australskih dolara, zatim 650.000 te napokon je osvanula najveća ponuda od 2,2 milijuna australskih dolara piše news.com.au.

Iako je već bio otvoren šampanjac, veselje je splasnulo kada je najveća ponuda od 2,2 milijuna dolara spala na "samo" 155,100 dolara jer su u međuvremenu od nedjelje bile povučene i stornirane sve lažne i neozbiljne ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućem vlasniku Usherovog cijelog života obećao je društvo "svojih" prijatelja, kuću čija je vrijednost oko 420.000 australskih dolara i društvo u svojim hobijima. Najveći ponuđač dobiva dvotjedno radno mjesto Iana u trgovini tepiha, naravno, s mogućnošću stalnog zaposlenja ako se slože šefovi prodavaonice.

Jedino vlasništvo koje će Ian zadržati je putovnica, novčani i odjeća koja će se trenutno nalaziti na njemu. Aukciju koja je započela jučer 22. lipnja možete pratiti ovdje, a trenutno je Ianov život vrijedan 300.100 dolara.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara